SPONSRING

EB-LOPPET

7 SEPTEMBER 2019 kl 11.00 i PARTILLE


Insamlat till forskning under 2017-2019: 325 176 kr

SPONSRING


Vi vill ha fler sponsorer, fler som anmäler sig till loppet och en vacker dag lindring eller kanske t.o.m. ett botemedel mot denna djävulska sjukdom. Sprid och skicka vidare. Hjälp oss att synas. Är du en blivande sponsor? Eller känner du någon som skulle kunna tänka sig hjälpa till?


Att bli sponsor kostar från 5000kr och uppåt. Våra sponsorer gör verkligen skillnad och syns i ett positivt sammanhang. Förutom att ni hjälper till att samla in pengar till forskning så hjälper ni oss också att sprida information om denna sällsynta diagnos. Vi erbjuder:


  • Din företagslogga på alla deltagares nummerlappar
  • Marknadsföring via våra sociala kanaler på Facebook och Instagram kontinuerligt fram till loppet
  • Du är välkommen att ställa ut och marknadsföra dig och ditt företag på plats under EB-loppet
  • Du får din logga synlig på vår hemsida (startsida och sponsorsida)
  • Vi beskriver ditt företag här på vår sponsorsida samt i våra sociala kanaler


Vill ditt företag vara med och sponsra EB-loppet?

Maila oss på: ebloppet@gmail.com

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen. Tack Icebug för att ni är en av våra viktigaste sponsorer även i år och det känns extra roligt och symboliskt att företaget med bäst grepp hjälper dem som absolut inte får halka. Även i år får du som anmäler dig chansen att prova Icebugs fantastiska skor. Förra året överraskade Icebug dessutom deltagarna på plats med fina priser som vi lottade ut. Vem vet vad de kommer hitta på i år?

Ingen mat blir bättre än sina råvaror. Därför är vi väldigt måna om att ha bara de allra bästa. På McDonald's i Partille hittar du hamburgare gjorda med rena råvaror och med 100% rent nötkött. 


"Vi är med och sponsrar EB-loppet, min son Anton Huss går i parallellklassen till Natalie Tilldal och jag har träffat och sett henne många gånger på skolgården, denna sjukdom måste verkligen få mycket mer resurser till forskning och hjälp - jag känner enormt mycket för alla barn och familjer som har detta som sin vardag."


McDonald's Partille har varit med som sponsorer till EB-loppet från starten och är en av våra viktigaste och trognaste sponsorer. Stort tack för ert stöd och ert viktiga engagemang!

”XLENT är en stolt IT-konsultorganisation som finns i hela Sverige och erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Här arbetar vi nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT vill göra gott där det är möjligt, vi har valt att sponsra just EB-loppet för att vi vet att vårt bidrag gör skillnad för forskningen kring sjukdomen.”

Stort tack till Jonas Bengtsson som med sitt företag JNT BYGG & SNICKERI stöttar oss i år som ny sponsor. JNT Bygg & Snickeri bygger och renoverar det mesta för privatpersoner och företag. Följ gärna JNT på Facebook och ha dem  gärna i åtanke när det är dags att göra om hemma.

"På Fastighetsbyrån i Partille är vi lokala specialister, men vi är också en del av den mäklarkedja som säljer flest bostäder i Sverige. Kombinationen gör oss unika.


Vi är stolta över att få vara med och stötta forskningen inom ett otroligt viktigt område som EB."


Det är så fantastiskt att ännu ett Partillebolag är med och hjälper till i detta viktiga arbete. Fastighetsbyrån är Partilles främsta mäklare med otroligt skickliga och trevlig personal. Funderar du på att köpa eller sälja din bostad så hör av dig till Fastighetsbyrån och få deras professionella hjälp!


Stort tack för att ni är med oss i år igen!

ÅRETS FANTASTISKA SPONSORER

Vi vågar inte ens tänka tanken vad vi och alla med EB skulle göra utan Mölnlyckes fantastiska produkter. Utan dem skulle livskvaliten och Natalies sjukdom vara en katastrof. Det är svårt att förklara för någon som inte lever med detta i sin vardag men tro oss utan Mölnlycke's produkter skulle Natalies liv se helt annorlunda ut. Ni är fantastiska och vi är så stolta över att ha er med även i år!


"Mölnlycke utvecklar och tillverkar medicintekniska lösningar som säkerställer en bättre behandling. För trettio år sedan utvecklade vi Safetac®, en unik och skonsam vidhäftningsteknologi som inte fastnar i såret vilket därför minskar smärta och vävnadsskada. Våra förband med Safetac® är särskilt lämpliga för personer med skör och ömtålig hud, exempelvis personer med EB. Vi som jobbar på Mölnlycke drivs av att göra skillnad. Att vara med och bidra till forskningen för EB är därför självklart och EB-loppet känns som ett viktigt steg för att öka medvetenheten om sjukdomen och stötta forskningen kring sjukdomen."Vi känner oss stolta över att ha blivit erbjudna att stödja detta ideella initiativ som syftar till att stödja forskningen om Epidermolysis Bullosa (EB). Det skall bli roligt att delta i loppet med både anställda och familjer och samtidigt vara med och sprida kunskap om EB. Vi har smittats av Darko Tilldals och Daniel Pintaric stora engagemang i denna viktiga fråga. 

 

Ikaros är ett Göteborgsbaserat IT konsultbolag vars viktigaste förmåga är att samarbete. Ikaros största kundsegment är Automotive med kunder som Volvo Cars, VCRS, Volvo Finans och AB Volvo, Bil Sweden, Transportstyrelsen, BMW, Mercedes Benz, Scania, Kia, Volkswagen, Meca/Mekonomen, Mechanum m fl.


Stort tack Ikaros för ert fantastiska stöd!

Den snabba tekniska utvecklingen ökar ständigt medborgarnas och kundernas förväntningar på vilka tjänster och vilken service myndigheter och företag sa kunna leverera. CGI är ett av världens största företag när det handlar om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder leverera bättre service, öka sin säkerhet, stärka sin konkurrenskraft eller effektivisera sin verksamhet. "Vi tycker det är viktigt att stötta EB-forskningen och i år är vi med som stolt sponsor. Loppet är ideellt och arrangörerna har inget vinstintresse. CGI är med för att göra skillnad!"


EB-loppet är väldigt glada över att CGI beslutade sig för att vara med oss när vi startade vår resa och är en av våra trognaste sponsorer. Stort tack för allt ni gör!

Qamcom är ett ledande specialistbolag inom forskning och teknologi bestående av handplockade experter från olika delar av världen. Fokusområdena är AI, radarsystem, autonoma system, IoT och trådlös kommunikation. Enkelt uttryckt är fokus att omvandla teknologi till värde och där värdet kan vara allt från medarbetarnas utveckling och kundernas resultat till effekter som färre bilolyckor, förbättrade samhällsfunktioner eller effektivare sjukvård för att nämna några exempel. Med det sagt är vi stolta över att kunna bidra med värde för en god sak genom att sponsra EB-loppet. Ett beundransvärt och viktigt initiativ för att stödja forskningen och sprida kunskap om sjukdomen Epidermolysis Bullosa (EB).


Fantastiskt att få hälsa en nytt sponsor välkomen till EB-loppet, stort tack för att ni kontakta de oss

och vill vara med på vår resa!!

Kåhögs Mjölk är en av våra trogna sponsorer. De har varit med i alla år, så även i år. På Kåhögs gård hittar du mjölk som är pastöriserad men ej homogeniserad. Detta innebär att mjölken är uppvärmd 72 grader och sedan har man kylt ner den, inget har tagits bort och ingenting är  tillsatt. Fetthalten är 4-4,3 %. 

Vi är så glada och tacksamma för att PartnerMed för tredje året i rad är med och sponsrar EB-loppet.


När man arbetar med svårläkta EB-sår behöver man många gånger en extra insats för att få såren att läka. Då är det fantastiskt att kunna ta till ett multifunktionellt förband som Polymem som med tre aktiva ingredienser rensar upp såret och får igång läkningsprocessen.


Som så många andra med EB så är Polymem ett av Natalies absolut viktigaste förband, tack för att ni tror på det vi gör!

Återigen dags att presentera en sponsor, ännu ett Partille företag som väljer att stötta vårt viktiga arbete. 

Helgen är här och visst passar det perfekt att gå till fiskbilen och köpa några läckra godsaker.  Partille fisk hittar ni på Kyrktorget i Partille centrum. Ska du köpa skaldjur eller fisk så finns ingen trevligare och bättre fiskbil att gå till.


Stort tack för ert stöd!

Dags att presentera ännu en av våra återkommande sponsorer: DFDS! Varför inte planera en semestertripp österut? För två år sedan åkte delar av EB-loppet med DFDS Ro-Paxfärja från Karlshamn till Klaipeda för att sedan köra norrut och spendera några dagar i vackra Riga. Självklart passade vi också på att åka till fantastiska Jurmala för att sola och bada när vi ändå var i Riga. Efter det körde vi ner till Klaipeda och hoppade på nästa färja till Kiel. Därfrån når du många fina platser, vi valde Lübeck och Hansamuséet. Du hittar mer info kring DFDS alla passagerarrutter här: https://www.dfds.com/sv-e/passagerarfartyg


"Vi transporterar gods och passagerare på färjor i Europa och tillhandahåller transport och logisitiklösningar för ett brett utbud av företag. Med en flotta av Ro-Ro, Ro-Pax och containerfärjor kopplar DFDS samman över 20 länder. Detta ger dig tillgång till ett av Europas mest omfattande fraktnät inklusive Nordsjön, Östersjön, Medelhavet och Engelska kanalen."


Tack DFDS för att ni väljer att stötta EB-LOPPET!


Swish: 1230206490

Bankgiro: 5149-9028


Kontakt: ebloppet@gmail.com

Organisationsnummer: 8025236-8778

Copyright @ All Rights Reserved