SPONSRING


Insamlat till forskning under 2017-2019: 325 176 kr

5 SEPTEMBER 2020 kl 11.00 i PARTILLE

SPONSRING


Vi vill ha fler sponsorer, fler som anmäler sig till loppet och en vacker dag lindring eller kanske t.o.m. ett botemedel mot denna djävulska sjukdom. Sprid och skicka vidare. Hjälp oss att synas. Är du en blivande sponsor? Eller känner du någon som skulle kunna tänka sig hjälpa till?


Att bli sponsor kostar från 5000kr och uppåt. Våra sponsorer gör verkligen skillnad och syns i ett positivt sammanhang. Förutom att ni hjälper till att samla in pengar till forskning så hjälper ni oss också att sprida information om denna sällsynta diagnos. Vi erbjuder:


  • Din företagslogga på alla deltagares nummerlappar
  • Marknadsföring via våra sociala kanaler på Facebook och Instagram kontinuerligt fram till loppet
  • Du är välkommen att ställa ut och marknadsföra dig och ditt företag på plats under EB-loppet
  • Du får din logga synlig på vår hemsida (startsida och sponsorsida)
  • Vi beskriver ditt företag här på vår sponsorsida samt i våra sociala kanaler


Vill ditt företag vara med och sponsra EB-loppet?

Maila oss på: ebloppet@gmail.com

Lekia Nordstan är en av årets nya sponsorer till EB-loppet! Det är en tuff sjukdom som Natalie har, det skulle kännas så bra att hjälpa henne och andra med EB. Vi vill därför dra vårt strå till stacken och stötta EB-loppet med pengar till forskning.


Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn! Välkomna till Lekia i Nordstan".


Återigen dags att presentera en sponsor, ännu ett Partille företag som väljer att stötta vårt viktiga arbete. 

Helgen är här och visst passar det perfekt att gå till fiskbilen och köpa några läckra godsaker.  Partille fisk hittar ni på Kyrktorget i Partille centrum. Ska du köpa skaldjur eller fisk så finns ingen trevligare och bättre fiskbil att gå till.


Stort tack för ert stöd!

Vi känner oss stolta över att ha blivit erbjudna att stödja detta ideella initiativ som syftar till att stödja forskningen om Epidermolysis Bullosa (EB). Det skall bli roligt att delta i loppet med både anställda och familjer och samtidigt vara med och sprida kunskap om EB. Vi har smittats av Darko Tilldals och Daniel Pintaric stora engagemang i denna viktiga fråga. 

 

Ikaros är ett Göteborgsbaserat IT konsultbolag vars viktigaste förmåga är att samarbete. Ikaros största kundsegment är Automotive med kunder som Volvo Cars, VCRS, Volvo Finans och AB Volvo, Bil Sweden, Transportstyrelsen, BMW, Mercedes Benz, Scania, Kia, Volkswagen, Meca/Mekonomen, Mechanum m fl.


Stort tack Ikaros för ert fantastiska stöd!

SPONSORER 2020

Vi vågar inte ens tänka tanken vad vi och alla med EB skulle göra utan Mölnlyckes fantastiska produkter. Utan dem skulle livskvaliten och Natalies sjukdom vara en katastrof. Det är svårt att förklara för någon som inte lever med detta i sin vardag men tro oss utan Mölnlycke's produkter skulle Natalies liv se helt annorlunda ut. Ni är fantastiska och vi är så stolta över att ha er med även i år!


"Mölnlycke utvecklar och tillverkar medicintekniska lösningar som säkerställer en bättre behandling. För trettio år sedan utvecklade vi Safetac®, en unik och skonsam vidhäftningsteknologi som inte fastnar i såret vilket därför minskar smärta och vävnadsskada. Våra förband med Safetac® är särskilt lämpliga för personer med skör och ömtålig hud, exempelvis personer med EB. Vi som jobbar på Mölnlycke drivs av att göra skillnad. Att vara med och bidra till forskningen för EB är därför självklart och EB-loppet känns som ett viktigt steg för att öka medvetenheten om sjukdomen och stötta forskningen kring sjukdomen."Stort tack till Jonas Bengtsson som med sitt företag JNT BYGG & SNICKERI stöttar oss i år som ny sponsor. JNT Bygg & Snickeri bygger och renoverar det mesta för privatpersoner och företag. Följ gärna JNT på Facebook och ha dem  gärna i åtanke när det är dags att göra om hemma.

Vi har alltid jobbat för ungdomar, integration och nu senast i initiativet My Dream Now. När vi träffade Darko förstod vi att EB är en allvarlig sjukdomen och hur den påverkar de som drabbas. Vi tycker att det känns mycket bra att kunna bidra på det här sättet. Dessutom är det en bra anledning för våra konsulter som spenderar mycket tid med våra kunder att göra något hälsosamt där de kan ta med sig vänner eller familj. 

 

Opticos arbetar med oberoende rådgivning och hjälp till stora och medelstora företag inom sourcing och IT-stödd transformation. Företaget grundades i Göteborg för tio år sedan och har idag även kontor i Stockholm och Köpenhamn.


Swish: 1230206490

Bankgiro: 5149-9028


Kontakt: ebloppet@gmail.com

Organisationsnummer: 8025236-8778

Copyright @ All Rights Reserved